Blog

Uncategorized Comments (0)

Dream BIG

We hebben allemaal dromen. De een gaat ze achterna en probeert zijn of haar dromen om te zetten naar werkelijkheid. Een ander zal evengoed dromen hebben maar de dromen laten voor wat ze zijn.

Als het even kan, ga dan je dromen achterna.

Mijn droom is om vanuit mijn kracht te leven en te doen waar ik oprecht gelukkig van word! Als ik dat kan doen voor mezelf, dan kan ik andere mensen wellicht inspireren met mijn vlog. Want zoals ik energie krijg van een druk en afwisselend bestaan door het werken met allerlei verschillende mensen, op welk gebied dan ook, hoop ik op mijn beurt energie aan jullie te geven. Zodat je in actie komt en het niet alleen bij dromen laat!

Als freelancer is elke dag anders voor mij, maar dan ook ├ęcht helemaal anders. Ik ben een duizendpoot en focus me niet op 1 ding. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag iets anders aan het doen ben, en dat geeft mij een avontuurlijk en vrij leven. Van fotoshoots, voice overs, gidswerk, buitenland reisjes, lipdub, bedrijfspresentaties, commercials, modeshows, filmopdrachten etc. Is het vaak rennen, vliegen, hoog en laag springen en soms, heel soms ook even stilstaan. Al is stilstaan niet helemaal het juiste woord, meer even pauze nemen. En ook dat is juist heel goed. Soms is het belangrijk om even tijd te maken om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat je meemaakt zonder je direct in een volgend avontuur te storten.

Carpe diem is mijn motto, geniet van wat elke dag je brengt!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

» Uncategorized » Blog
On March 20, 2016
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *